Avís Legal - Gorjuss.cat
ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 39€ (Només territori peninsular)

Avís Legal

El lloc web ubicat a la URL gorjuss.cat (en endavant, la Web) és propietat de Serveis En Nous mitjans Tecnologics i informació S.L. qui té tots els drets, en qualitat de titular o llicenciatària, sobre el contingut, disseny i codi font d’aquesta.

L’ús de la web és gratuït i es realitza sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari, i es reservaServeis En Nous mitjans Tecnologics i informació S.L. el dret de modificar sense previ avís la presentació, configuració i contingut de la Web així com les condicions d’accés a aquesta. L’usuari de la web no farà res que pugui danyar la imatge o drets del seu autor.

Dades del titular del Web:

Serveis En Nous mitjans Tecnologics i informació S.L.
Carrer Raval nº 15, 08695 Bagà (Espanya)
B-65937039
Registre Mercantil de Barcelona, Tom 43.524, Foli 6, Full 431404, Inscripción1.
Contacte: info@gorjuss.cat

Gorjuss.cat adopta les mesures de seguretat raonablement adequades, d’acord amb les seves possibilitats i estat de la tecnologia, per garantir el funcionament del web i la seguretat dels usuaris. No obstant això, les mesures de seguretat a Internet no són enterament fiables i per tant no garanteix la inexistència de virus ni altres elements que alterin els sistemes informàtics (programari i maquinari) o documents de l’usuari.

La visita al Web no suposa registre de dades de caràcter personal, però si per fer una compra hi ha d’haver un registre previ o en el mateix moment d’acceptar el carret.

L’accés i navegació a través del web és públic excepte en aquelles àrees d’accés restringit a les que únicament es podrà accedir mitjançant la contrasenya facilitada en el moment del registre per Gorjuss.cat. La contrasenya és personal i intransferible, se l’usuari a utilitzar-la de manera diligent i confidencial i al no permetre el seu ús a tercers no autoritzats per Gorjuss.cat. L’usuari haurà de comunicar de forma immediata a Gorjuss.cat qualsevol fet que permeti l’ús indegut de la contrasenya d’accés a les àrees restringides per tal que Gorjuss.cat pugui procedir a la seva cancel·lació.

L’establiment de qualsevol tipus d’enllaç des de la web a un altre lloc web aliè i / o des d’un altre lloc web aliè a la web no implica que existeixi cap tipus de relació entre Gorjuss.cat i el responsable de l’altre lloc web ni cal interpretar l’enllaç com aprovació per Gorjuss.cat dels continguts i activitat del lloc web aliè.

La Web es regeix per la llei espanyola i qualsevol divergència que sorgeixi serà dirimida als tribunals del lloc de celebració de la compravenda a què se subjecten les presents condicions, en els termes de l’article 29 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

0

Your Cart