situació - Gorjuss.cat
ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 39€ (Només territori peninsular)
[google_map lat=”42.252647″ long=”1.862665″]Ens vols visitar …

Gorjuss.cat és una part de l’empresa Setze.net que va obrir les seves portes el 14 de febrer del 2004, ens trobem a Bagà, a la comarca de el Berguedà, pràcticament al mig de tots els camins. És una poble molt bònic, tenim la part medieval, els càtars, el parc cadí-moixeró, els cavalls al vent…. i tants, tants recons, camins, que no us acabareu.
Com ja sabeu mirem de tenir tots aquests bonics productes que ens ofereixen Lucio i Meera Santoro des de Londres i com no la dibuixant Suzanne Woolcott, així que ja sabeu agafeu cotxe i navegador/mapa (important) i cap al Berguedà a visitar-nos, i si no podeu sempre us queda que parlem pel Whatsapp, per correu electrònic o al Facebook.


…ubica’ns

… a 1 hora i 44 minuts de Girona
… a 1 hora i 31 minuts de Barcelona
… a 49 minuts de Manresa
… a 22 minuts de Berga
<- aquí estem
… a 27 minuts de Puigcerdà
… a 1 hora i 50 minuts de Lleida
… a 1 hora i 55 minuts de Tarragona
… a una miqueta més de 2 hores (i una miqueta d’aigüa) d’Eivissa….Des de Manresa….

Puges per la E9/C-16 direcció nord (coneguda com a eix del llobregat), arribaras a Bagà, direcció el túnel del Cadí, passat Berga … en la darrera sortida, just abans d’iniciar la forta pujada cap el túnel, entres a Bagà. A la primera rotonda agafes l’entrada a la vila i al llarg d’aquest passeig pots aparcar. Ara ja et toca caminar doncs estem al mig del carrer Raval i que és peatonal, exactament estem al número 15 (practicament davant del punt d’informació).


Des de Puigcerdà….

Baixes per la E9/C-16 direcció sud (coneguda com a eix del llobregat), passat el tunel del cadí, arribaras a Bagà… agafa la primera sortida, al primer encreuament gira cap a la dreta fins arribar a la primera rotonda (davant de l’institut i el pavalló), agafa la segona sortida i trobaràs el aparcament municipal. Aquí podreu aparcar. A la sortida del aparcament podreu baixar en direcció a la plaça Raval i seguit pel carrer Raval que és peatonal, som al número 15 (davant el punt d’informació).Botiga

Setze.net

Club Gorjuss™ CAT

Carrer Raval, 15 baixos
08695 Bagà
El Berguedà

Telèfon (+34) 938 244 874
Whatsapp (+34) 629 50 20 70
info@gorjuss.cat
www.gorjuss.catXarxes socials

Facebook

https://www.facebook.com/gorjusscat

Instagram

gorjuss_cat

Twitter

@gorjusscat
0

Your Cart